De Tour en Meer

Voor Wie?

Jong en oud mits sportief en in goede gezondheid. Ik gids groepen tot maximaal 12 personen (E)-mountainbike) of 20 personen (racefiets), maar individueel een top dag kan natuurlijk ook. Groepen groter? Vraag naar de mogelijkheden.

Prijzen per persoon op eigen (e-)mountainbike/racefiets:

1 deelnemer € 90,-

2 deelnemers € 45,-

3 deelnemers € 30,-

4 deelnemers € 22,50

5 of meer deelnemers € 20,-

Wanneer jullie gebruik willen maken van de gedeeltelijk ondergrondse tocht met bezoek aan de wielergalerij, geldt er een meerprijs van €12,50 p.p.

Groepen groter dan 12 deelnemers?  Vraag naar de mogelijkheden.

Tijdsduur van de (E-)mountainbiketour is 3 uur.

Tijdsduur van de racefietswielerclinic met ex-prof Marc Lotz is 4 uur.

Korter of langer kan in overleg.

Goed om te weten

De duur van een tour is ongeveer 3 uur en een helm is hierbij verplicht. Mocht je deze niet hebben, geen probleem want deze kan gehuurd worden.

Let op: Als u gebruik wilt maken van de gedeeltelijk ondergrondse tocht zijn er slechts 2 starttijden mogelijk: Ochtend (09.45 uur) of Middag (13.00 uur). Vertrektijd bij alleen bovengrondse tocht 10.30 uur. Deze ondergrondse tocht is geschikt voor zowel een (E-)mountainbike als racefiets. Uiteraard kunnen we voor jullie ook de lunch in ons mooie buitengebied regelen.

Ondergrondse tochten zijn niet mogelijk in de maanden november, december en januari.

Uiteraard neem ik tijdens de tochten een EHBO pakket voor kleine letsels en ongemakken mee.

De (E-)Mountainbike/racefiets

Deelnemen kan natuurlijk met je eigen (E-)mountainbike of racefiets. Geen eigen (E-)mountainbike of racefiets? Deze kunnen wij, voor een meerprijs, regelen.

Wanneer jullie met eigen (E-)mountainbike deelnemen vertrekken we vanaf jullie verblijf accommodatie in de regio Valkenburg aan de Geul. Vergeet dan je reparatiemateriaal niet!

Mochten jullie graag (E-)mountainbikes willen huren, dan vertrekken we vanaf de parkeerplaats bij het Shimano Experience Center in Valkenburg aan de Geul.

Mochten er hierover vragen zijn, kunt u gerust een mailtje sturen of mij even bellen.

info@time2bikevalkenburg.nl of +31610908748